Inicijativa mladih za ljudska prava (Inicijativa) i Francusko-nemačka kancelarija za mlade (OFAJ/ DFJW) sa ponosom pozivaju sve zainteresovane mlade ljude iz Srbije na prvu Open Space konferenciju koja je posvećena Regionalnoj kancelariji za saradnju mladih (RYCO) koja se održava u ponedeljak, 23. januara 2017. godine u prostorijama Francuskog kulturnog centra u Beogradu (Zmaj Jovina 11).

Inicijativa raspisuje konkurs za radno mesto:

Inicijativa mladih za ljudska prava poziva aktiviste i aktivistkinje iz svih regiona Srbije da se prijave na program “Predloži javne politike”. Program sadrži niz edukacija, u okviru kog će mladi iz različitih delova Srbije imati priliku da mapiranju probleme u lokalnim zajednicama, kao i da učestvuju u rešavanju istih kroz proces pisanja i zagovaranja javnih politika.

Inicijativa mladih za ljudska prava vas poziva da se prijavite za učešće na programu LinKS (Linking Kosovo and Serbia),  koji će biti održan u periodu između 3. i 16. novembra. Program se organizuje sa ciljem da doprinese stvaranju veza između mladih iz Srbije i sa Kosova i njihovom uključivanju u diskusiju o problemima koji opterećuju dva društva.

Ako studiraš na nekom od beogradskih fakulteta, želiš da se priključiš timu koji edukuje mlade i uključuje ih u društveno-politički život, imaš potrebu da stekneš praksu i dodatno znanje dok studiraš, interesuješ se za ljudska prava i proces suočavanja sa prošlošću, prijavi se za stažiranje u Inicijativi!