fbpx

Inicijativa mladih za ljudska prava te poziva da budeš deo i učestvuješ u organizaciji petog “Mirëdita, dobar dan!” festivala koji se u Beogradu održava od 30. maja do 2. juna.

Inicijativa mladih za ljudska prava te poziva da se prijaviš i postaneš učesnica/učesnik putujuće škole o nacionalizmu koja će trajati od 20. do  27. maja 2018. godine.

Inicijativa mladih za ljudska prava (Inicijativa) i Francusko-nemačka kancelarija za mlade (OFAJ/ DFJW) sa ponosom pozivaju sve zainteresovane mlade ljude iz Srbije na prvu Open Space konferenciju koja je posvećena Regionalnoj kancelariji za saradnju mladih (RYCO) koja se održava u ponedeljak, 23. januara 2017. godine u prostorijama Francuskog kulturnog centra u Beogradu (Zmaj Jovina 11).

Inicijativa raspisuje konkurs za radno mesto:

Inicijativa mladih za ljudska prava poziva aktiviste i aktivistkinje iz svih regiona Srbije da se prijave na program “Predloži javne politike”. Program sadrži niz edukacija, u okviru kog će mladi iz različitih delova Srbije imati priliku da mapiranju probleme u lokalnim zajednicama, kao i da učestvuju u rešavanju istih kroz proces pisanja i zagovaranja javnih politika.