Učestvujte na treningu “Institucija ombudsmana i pisanje pritužbi” u Beogradu

— 04.04.2019.

Inicijativa mladih za ljudska prava (YIHR) poziva zainteresovane aktiviste/aktivistkinje, predstavnike/ce medija, studente/studentkinje političkih i pravnih nauka kao i širu javnost iz Beograda i okolnih gradova na jednodnevni trening „Institucija ombudsmana i pisanje pritužbi“ koji će se održati 19. aprila 2019. godine u Beogradu.


Trening je namenjen osnaživanju institucije ombudsmana kroz upoznavanje učesnika/ca sa pravima građana, kao i radom ove institucije. Učesnici/ce će nakon treninga biti obučeni da valjano pišu pritužbe kako bi na taj način mogli da štite prava koja su im pravnim okvirom zagarantovana.

Trening u Beogradu se realizuje u okviru projekta „Promocija i monitoring rada institucije ombudsmana u Srbiji“ koji uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih Država organizuje Inicijativa mladih za ljudska prava.

Napominjeno da je trening namenjen zainteresovanima iz Beograda i okolnih gradova, a prijave možete poslati preko sledećeg linka: https://forms.gle/qq4psbyPY7BJCi2D8

Prijave traju do 16. aprila. Troškovi puta za učesnike/ce van Beograda obezbediće organizator treninga.

Za dodatne informacije u vezi sa treningom, možete nam se obratiti na e-mail adresu: uros@yihr.org ili na broj telefona +381 69 159 04 44.

PodeliShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+