fbpx
26.03.
time icon 12:00
location-icon Trg republike - Batajnica

Me sloganin “Shumë të rinjë për t’a kujtuar, vendosën për t’a mos harruar”. Nisma e të Rinjve për të Drejtat e Njeriut dhe Lëvizja Nisma Ime, të shtunën me 26 Mars në ora 12:00 do të organizojnë një ecje 20 kilometra të gjatë, nga sheshi i Republikës deri në Batajnicë, ku ndodhen poligonat e ushtrisë speicale anti- terrosite. Në vitin 2001, aty është zbuluar varreza masive ku janë gjetur 700 trupa të shqiptarëve nga Kosova, në mesin e tyre janë gjetë edhe viktimat e krimeve në Suharekë.