Hronološki
13.01.2017.

RYCO – Od mladih za mlade – poziv na Open Space konferenciju

Inicijativa mladih za ljudska prava (Inicijativa) i Francusko-nemačka kancelarija za mlade (OFAJ/ DFJW) sa ponosom pozivaju sve zainteresovane mlade ljude iz Srbije na prvu Open Space konferenciju koja je posvećena Regionalnoj kancelariji za saradnju mladih (RYCO) koja se održava u ponedeljak, 23. januara 2017. godine u prostorijama Francuskog kulturnog centra u Beogradu (Zmaj Jovina 11).

31.05.2016.

Dan bijelih traka kao znak sećanja na zločine

Inicijativa i Moja inicijativa pozivaju građane i građanke Srbije da se pridruže akciji kojom se obeležava 31. maj – Dan bijelih traka.

25.05.2016.

Komemoracija zločina na tuzlanskoj Kapiji

Inicijativa i Moja inicijativa su i ovog 25. maja posetili Tuzlu, gde je održana komemoracija žrtvama zločina na tuzlanskoj Kapiji. Pod sloganom “Premladi da se sećamo, odlučni da nikada ne zaboravimo”, Inicijativa svake godine organizuje posetu Tuzli na godišnjicu ovog stravičnog zločina.

29.04.2016.

Građani moraju znati šta se dešava sa njihovim glasovima

Institucije imaju obavezu da uvere sve građane i građanke koji su glasali u nedelju 24. aprila da su njihovi glasovi uračunati izbornim listama koje su birali.

15.04.2016.

Dom zločinaca Beograda

Inicijativa mladih za ljudska prava protestovala je danas ispred Doma omladine Beograda zbog održavanja tribine na kojoj je promovisana knjiga Momčila Krajišnika i na kojoj su negirani zločini.

13.04.2016.

A ŠTA SI TI RADIO U RATU?

Povodom kažnjavanja novinarke Svetlane Božić Krainčanić zbog pitanja koja je uputila premijeru Vučiću na konferenciji za štampu, Inicijativa mladih za ljudska prava poziva celokupnu javnost, a posebno novinarke i novinare da još jednom pogledaju snimak sa konferencije za štampu.