fbpx
Lajmet

Kujtojmë gjenocidin e Srebrenicës

Prononcimi i përbashkët i organizatave të shoqërisë civile me rastin 24-vjetorit të gjenocidi

Më shumë

Festivali “Mirëdita, dobar dan” 2019. (VIDEO)

“Mirëdita, dobar dan” 2019.

Më shumë

Festivali “Mirëdita, dobar dan!”, edicioni i gjashtë këtë vit do të mbahet nga 29 maj deri më 1 qershor

Festivali “Mirëdita, dobar dan!”, ngjarje kjo unike që ka prezantuar skenën kulturore dhe shoqërore të Kosovës në Beograd që nga viti 2014, do të mbahet nga 29 maji deri më 1 qershor të këtij viti.

Më shumë

Policia dhe Prokuroria t’i japin fund përndjekjes së Mon Gjurajt

Një ditë pas aksionit të mbështetjes qytetare të furrës së bukës “Roma”, në afërsi të po kësaj furre buke në Borça, janë shfaqur posterat me thirrjen për mbledhje të re kundër Mon Gjurajt, e cila paralajmërohet për të dielën më 5 Maj në orën 10 para furrës së bukës.

Më shumë